1. Želio bih svima zahvaliti što ste baš mene odabrali kao člana godine, makar neznam zašto sam to zaslužio, kad sam se učlanio na forum rekao sam da ću biti sretan ako me uopće zapamte na forumu i evo me sad - Član godine, stvarno sam iznenađen ali i jako sretan, samo sam pokušavao da forum bude što bolji

Sprijateljio sam se sa mnogim članovima, pogotovo sa adminima koji su stvarno legende, stvarno nebih nigdje mogao naći bolje admine...
2. Želio bih se iskreno zahvaliti adminima što su me čak i postavili za moderatora podforuma Homebrew i Download ( pogotova dariusu što je sve to omogućio - tako bar Crash kaže ) pa trudit ću se biti što bolji u 2009. godini i što više doprinjeti forumu

3. Makar već imam curu, bit ću gad pa Trudi daj pošalji sliku od te tvoje frendice
Ok, svima šaljem pusu ( nemojte misliti da sam gay ali ako ste gledali Meet the Spartans - This is how men in Sparta greet each other - with a kiss ) i budite mi dobri, a ja se sad napokon bacam na igranje WOW mislim da sam ga bome zaslužio budući da sam cijeli dan u Krapini učil o C++ programiranju...